Scroll to Content

Este mereu o provocare interesantă pentru noi proiectarea apartamentelor pentru familii tinere, și aceasta nu a fost o excepție. Apartamentul este spațios cu o suprafață de 120 metri, inițial întrunea 2 dormitoare, salonul și bucătăria. Împreună cu proprietarii locuinței am discutat toate necesitățile acestora, una din ele fiind crearea a mai mult spațiu în zona de living pentru a putea primi confortabil mulți oaspeți.

Respectiv am hotărât să unim bucătăria cu living-ul, pentru ca locul de luare a mesei, să fie unul comun pentru ambele spații, și încăpător pentru primirea oaspeților. Albul și surul din bucătărie implică sentimentul de puritate și eleganță. Acestea sunt combinate în trecere spre living cu culori mai calde ca bej și verde pal care trezesc emoții de liniște și confort. Ambianța este creată perfect pentru o relaxare profundă după o zi de lucru mai grea.

Datorită alipirii salonului cu bucătăria, am mai obținut un spațiu adițional – cabinetul, care a devenit o continuitate a dormitorului. Ambele spații sunt delimitate vizual printr-o sticlă străvezie, ce nu inhibă atmosfera în interiorul cabinetului, valorificând libertate pentru creație și concentrare asupra lucrului.

Tot aici un accent impunător sunt tablourile deasupra patului, ele adaugă un strop de emoții în toată atmosfera calmă a interiorului.

Interiorul proiectat în comparație cu rezultatul final (mișcă cursorul peste imagine):

Interiorul apartamentului este deja implementat, iar tinara familie se bucură de mai mult confort, puteți vedea câteva secvențe al apartamentului finisat:

Începe colaborarea cu noi cu o consultație GRATUITĂ!